Kako vi vidite zenu?
|
|
suza | Date: Subota, 08-Okt-2011, 11:23 PM | Message # 1 |
![suza](/avatar/60/628209.jpg) Major general
Grupa: Administrators
Ukupno postova: 263
ANagrade: 0
Reputacija: 7
Status: Offline
| Pa da Vas cujem....?
Hemijski element: Žena
Hemijski simbol: Že
Otkrio: ...
Atomska težina: Optimalna 60 kg, ali postoje izotopi koji variraju od 40 do 250 kg.
Ucestalost pojavljivanja elemenata: Vece kolicine se mogu naci u urbanim sredinama, ali se hemijski cišci primjerci mogu naci u udaljenim brdskim podrucjima.
Fizicka svojstva: Površina obicno premazana bojom i kremom. Javlja se u svim agregatnim i drugim stanjima. Prokljuca odjednom, zamrzne se bez razloga. Topi se ako se primjeni odgovarajuci postupak.
Hemijska svojstva: Lako se spaja sa zlatom, srebrom i drugim plemenitim i poluplemenitim metalima te sa dragim kamenjem. Apsorbira velike kolicine skupih materijala. Može eksplodirati iznenada, bez prethodnog upozorenja i bez poznatog razloga. Ne otapa se u vodi, ali joj se prijemcivost znatno povecava ako se natopi kvalitetnim alkoholom. Najefikasniji je poznati elemenat na upijanje novca. Element je koji se vrlo rijetko nalazi u djevicanskom cistom stanju.
Najcešca upotreba: Prije svega kao ukras, narocito u otmjenim vilama i skupim sportskim automobilima. Odlican je medikament za relaksaciju i vrlo efikasno sredstvo za cišcenje.
Izvršeni pokusi: Pocrveni kad se zatekne bez ambalaže. Pozeleni kad se stavi pored boljeg uzorka .
Opasnost: Vrlo je opasan element, osim u rukama strucnjaka, koji ima odgovarajuci alat. Ilegalno je imati više od jedne, iako se može posjedovati i više, pod uvjetom da se drže na razlicitim lokacijama i pazi da elementi ne dodu u direktni kontakt
|
|
| |
Acke | Date: Nedelja, 09-Okt-2011, 0:45 AM | Message # 2 |
![Acke](https://549626270.uid.me/avatar.gif) Forum moderator
Grupa: Moderators
Ukupno postova: 178
ANagrade: 2
Reputacija: 2
| Suzi majstore Ti kad pogodis,pogodis u sam centar
|
|
| |
suza | Date: Nedelja, 09-Okt-2011, 2:41 AM | Message # 3 |
| Xaxaxxxaxaxaxxaxaxaxaxaxxax
|
|
| |
suza | Date: Nedelja, 16-Okt-2011, 12:22 PM | Message # 4 |
| NIJE LAKO BITI ŽENA! Ako ćutiš- mutava si. Ako se doteruješ- imaš nekog drugog. Ako se ne doteruješ- zameniće te drugom. Ako imaš muške prijatelje- ili su ti ljubavnici ili momci. Ako imaš novca- ili si sponzoruša ili si ljubavnica. Ako si neudata- nešto ti fali. Ako si udata- budala si. A ako si pametna, lepa i ambiciozna - DRUGE ŽENE TE MRZE.
|
|
| |
Riddler79 | Date: Utorak, 18-Okt-2011, 12:10 PM | Message # 5 |
![Riddler79](/avatar/59/021775.png) Urednik
Ukupno postova: 64
| Ehhh...Zato volim zene,ha,ha,ha...
Spakovah uspomene,tragove borbe,umornu dusu,opet na pocetku... Gledam u u unutrasnjost,jedine ostale tajne duboko skrivene... Vreme je da se krene u bolje sutra...sa sesirom....
|
|
| |
Acke | Date: Sreda, 19-Okt-2011, 9:55 PM | Message # 6 |
| Ja ne razumem zene Sto sam stariji i sto vise saznajem o zenama sve manje znam o zenama
|
|
| |
suza | Date: Četvrtak, 20-Okt-2011, 2:09 PM | Message # 7 |
| Dok vrištis na svog muškarca, postoji žena koja bi mu mesila pitu... Dok histerišeš i trošiš mu sve pare, postoji žena koja bi mu donosila pivo dok gleda utakmicu... Dok bacaš tanjire po vašem stanu, postoji žena koja bi mu postavila večeru... Dok tebe boli glava, postoji žena koja bi vodila ljubav celu noć sa njim...
|
|
| |
Acke | Date: Sreda, 30-Nov-2011, 2:53 AM | Message # 8 |
| Kako kog okrenes zene su cudne
|