» Prodaje nevinost online za 50.000 evra
|
|
suza | Date: Subota, 11-Jun-2011, 8:27 AM | Message # 1 |
![suza](/avatar/60/628209.jpg) Major general
Grupa: Administrators
Ukupno postova: 263
ANagrade: 0
Reputacija: 7
Status: Offline
| Pa muskarci da li bi ste bili u trci da kupite ponudjeno,a zene da cujem sta vi mislite o ovome..? Jedna studentkinje iz Belgije se odlučila na vrlo neobičan potez kako bi došla do nešto novca.
Naime ova slobodoumna Belgijanka je na amsterdamskom sajtu za pratnju pod imenom Jantra objavila da prodaje svoju nevinost, ali i društvo na 24 sata onom koji da najveću ponudu.
Studentkinja je odlučila da njen identitet ostane u tajnosti pa je tako na sajtu prijavljena pod pseudonimom Noel. Na sajtu su postavljene i provokativne fotografije na kojima joj je prikriveno njeno lice, ali ne i obline o kojima su dati detaljni podaci.
Nakon dva meseca proglašen je i pobednik, koji će za neverovatnu sumu od 45.000 funti dobiti glavnu nagradu, ali koji će takođe morati i da Noel izvede u šoping i na večeru, kao deo dogovora.
Kako bi sve bilo regularno doktor će potvrditi Noelinu nevinost, dok ona sama insistira na korišćenju kondoma za vreme seksa.
Jedan deo zarade (5%) Noel je odlučila da pokloni u dobrotvorne svrhe kako je ne bi smatrali prostitutkom. Sama Noel je u vezi sa celom akcijom rekla: „Ja sam samo normalna devojka i moji roditelji bi bili zaprepašćeni kada bi saznali šta radim. Moja najbolja prijateljica je pokušala da me odvrati od toga, ali sada poštuje moju odluku, dok su ostali prijatelji impresionirani činjenicom da sam još uvek devica, ali kažu da je krajnje vreme da to prestanem da budem.“
Spremna studentkinja je takođe naglasila i da se previše buke diže oko prvog puta i kaže: "To je ipak samo seks!"
|
|
| |
Acke | Date: Subota, 11-Jun-2011, 1:58 PM | Message # 2 |
![Acke](https://549626270.uid.me/avatar.gif) Forum moderator
Grupa: Moderators
Ukupno postova: 178
ANagrade: 2
Reputacija: 2
| Da imam 50000 evra definitivno ih ne bi dao nekoj studentkinji za sex Razdelio bi ih familiji da zive malo bolje u ovim zeznutim vremenima
|
|
| |
badule | Date: Nedelja, 12-Jun-2011, 9:05 AM | Message # 3 |
Super Moderator
Grupa: Friends
Ukupno postova: 150
Reputacija: 3
| ACKE JE CAR! Ma dje cu studentkinji da dam tu lovu? Ma nisam valjda poludio?
|
|
| |
suza | Date: Četvrtak, 30-Jun-2011, 10:11 PM | Message # 4 |
![suza](/avatar/60/628209.jpg) Major general
Grupa: Administrators
Ukupno postova: 263
Reputacija: 7
| Jednostavno je,za mnogo manje para moze hirurski da sredi da je satro nevina,i uzme mnogo vise tako da taj ko je toliko lud da joj da te pare,stvarno je siso sa uma.....
|
|
| |
Riddler79 | Date: Četvrtak, 06-Okt-2011, 7:52 PM | Message # 5 |
![Riddler79](/avatar/59/021775.png) Urednik
Grupa: Moderators
Ukupno postova: 64
| Boze,vrati me na Mars!
Spakovah uspomene,tragove borbe,umornu dusu,opet na pocetku... Gledam u u unutrasnjost,jedine ostale tajne duboko skrivene... Vreme je da se krene u bolje sutra...sa sesirom....
|
|
| |
Game_Lord | Date: Subota, 22-Okt-2011, 10:16 PM | Message # 6 |
![Game_Lord](/avatar/69/532403.gif) Forum moderator
Grupa: Friends
Ukupno postova: 84
| prostitutka
|