Poruke() Moj ProfilOdjavi se
[ Novi postovi · Lista članova · Pravila foruma ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Otrov koji nas polako ubija!
suzaDate: Petak, 27-Maj-2011, 8:33 PM | Message # 1
Major general
Grupa: Administrators
Ukupno postova: 263
ANagrade: 0
Reputacija: 7
Status: Offline
Neka ovo bude kutak za vasa osecanja...pisite kad ste srecni,veseli,
pa cak i onda,
kad
osecate bol i nezadovoljstvo...

Gde ostaje ono sto zelis da uradis a ipak ne uradis…gde ostaju reci koji tako zarko zelis da uputis nekome ali ih ipak ne izgovoris…gde ostaje ono sto porices i ne zelis da osetis…Verujem da bi svi voleli da ono sto ne uradimo, sto ne izgovorimo i ne zelimo da osecamo zauvek padne u zaborav,ali ne to ostaje u nama…ispunjava nam dusu potajnim vriskom koji se ne moze cuti…reci koje ne izgovorimo transformisu se u insomiju, bol ,nostalgiju, neblagovremenost…transformisu se u gresku, dug ,sumnju, u nesto sto ceka da bude oslobodjeno…transformisu se u nezadovoljstvo, u tugu, frustracije…te reci ne umiru vec nas ubijaju…pretvaraju se u traumu, otrov koji nas polako ubija….reci koje ne izgovorimo zauvek nas vezuju za proslost i ostaju samo zive rane…Zato ih oslobodite da biste bili slobodni!
Dodatci: 2630077.gif (23.7 Kb)

AckeDate: Subota, 28-Maj-2011, 8:02 PM | Message # 2
Forum moderator
Grupa: Moderators
Ukupno postova: 178
ANagrade: 2
Reputacija: 2
Stres ubija sve nas polako ali sigurno sad

baduleDate: Sreda, 08-Jun-2011, 9:11 PM | Message # 3
Super Moderator
Grupa: Friends
Ukupno postova: 150
Reputacija: 3
Vascijeli zivot mi je bio neki teret na ledjima. Nosim ga sve ove godine sa osmehom na licu. Cutim i trpim. Gledam i pazim da drugog ne povredim i nagazim.
Ne kradem ,ne otimam,vise poklanjam nego sto dobijam.
U Boga dragoga verujem i njemu se cesto molim,obilazim svetu Petku,gore na Kalemegdanu i palim svece za mrtve i zive,za nevine i krive.
Radim posteno,koliko god mogu,ne otaljavam poslove,prvi sam u radu,poslednji na jelu.
Milom se Bogu zahvalim za svako novo jutro koje docekam .
Placem u sebi,kad mi je tesko,trudim se da ne kukam i da moje muke nosim u sebi,a imam ih podosta,ne mogu ih nabrojati.
Nisam proklet,ni gramziv,pare me puno ne zanimaju.
U tudje se zivote ne mesam i drugome probleme ne pravim,ako pomoci ne umem-odmagati nikom ne bih hteo.
I kad stavim prst na celo,nakon svih ovih 45 godina iza,jos uvek nemam odgovore na neka pitanja. Na jedno pogotovo,zato sto me pritiska stalno,pogotovo nocu kad svi spavaju,a ja sedim u mraku i prebiram po mislima.
GDE SAM JA TO POGRESIO?

suzaDate: Sreda, 08-Jun-2011, 9:33 PM | Message # 4
Major general
Grupa: Administrators
Ukupno postova: 263
Reputacija: 7
Najveća greška koju u životu možete napraviti je biti u konstantnom strahu da ćete napraviti jednu.Vecina nas se pita gde smo to pogresili,ali nazalost vreme se ne moze vratiti,s toga se mozemo truditi da ih ne pravimo vise,ali opet ja verujem u to da puteve u zivotu ne mozemo birati,mozda da ih usmerimo nekud,ko to zna,uostalom...Bezbroj puta sam i samu sebe takodje pitala,da li bi mozda bilo drugacije da sam neki drugi put izabrala... wink

AckeDate: Utorak, 09-Aug-2011, 1:05 AM | Message # 5
Forum moderator
Ukupno postova: 178
ANagrade: 2
Nijedno dobro delo nije proslo nekaznjeno dry
Zato je sve manje dobrih ljudi na ovom svetu,svi su nepoverljivi i besni.
Misle da je normalno varati i krasti wacko
JBT u kojem svetu mi zivimo wink

Riddler79Date: Četvrtak, 06-Okt-2011, 7:31 PM | Message # 6
Urednik
Ukupno postova: 64
badule,
Dobio sam od jedne prijateljice preporuku procitati jednu knjigu.Shvatio sam citajuci je,da sam ceo zivot trosio na nevazne stvari i obazirao se na sitnice.Nisam video prave stvari ni da me udare po glavi.U godinama sto su me nosile plivao sam u neznanju i ispraznosti.Nisam shvatao velicinu sopstvenog uticaja na stvari i na velicinu duha.Ta knjiga mi je dala novu perspektivu u gomili laznih.Sada znam da se moram voditi kroz zivot vedrinom duha,veru da su stvari pozitivne i da se naucim biti krotak u poimanju stvari.Kada me obuzme sumnja i prisunja seta,stezuci me i vukuci na dno,prekinem sebe i kazem...Koliko ima radosti u mogucnosti zivota,prizivam srecu i sretne misli.Osmeh mi sam dodje kao nepozvana gosca sa stapicem u ruci i ucini da mi se sumorna dusa ugreje.Neki ce smatrati knjigu cistom budalastinom,neki fantazijom,neki pronaci sebe i traziti smisao,ali jedno je sigurno,navesce vas na pitanje...Sta zelim od sebe i svog zivota?
Razmislite dobro...kako gledate na stvari...
Knjiga se zove "Tajna"-Rhonda Byrne...
Za najbolji savet u zivotu...Hvala Alexandra!

Spakovah uspomene,tragove borbe,umornu dusu,opet na pocetku...
Gledam u u unutrasnjost,jedine ostale tajne duboko skrivene...
Vreme je da se krene u bolje sutra...sa sesirom....

Poruku editovao Riddler79 - Četvrtak, 06-Okt-2011, 7:34 PM

Game_LordDate: Subota, 22-Okt-2011, 10:39 PM | Message # 7
Forum moderator
Grupa: Friends
Ukupno postova: 84
Mi ubijamo sami sebe zagadjivanjem i krcenjem suma

LeksiDate: Petak, 21-Sep-2012, 10:39 PM | Message # 8
Urednik
Grupa: Users
Ukupno postova: 60
Reputacija: 1
Quote (Riddler79)
Za najbolji savet u zivotu...Hvala Alexandra!

Nema na cemu.
Drago mi je da nisam pogresila kad sam ti je preporucila.

Danas nisam raspolozena da iznosim na videlo kako mi je.
Sutra cu biti bolje, pa mozda napisem.

• Page 1 of 1
  • 1
Search: