Poruke() Moj ProfilOdjavi se
[ Novi postovi · Lista članova · Pravila foruma ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Ljubav je
Game_LordDate: Subota, 22-Okt-2011, 10:51 PM | Message # 1
Forum moderator
Grupa: Friends
Ukupno postova: 84
ANagrade: 0
Reputacija: 2
Status: Offline
???

suzaDate: Petak, 28-Okt-2011, 10:32 AM | Message # 2
Major general
Grupa: Administrators
Ukupno postova: 263
Reputacija: 7
..."Šta ako dođem do kraja života i shvatim kako sam iz dana u dan očekivala čoveka koji nikad nije došao... Kako će biti nepodnošljivo tužno shvatiti da nikad nisam pravo okusila hranu koju sam jela...Niti zaista videla mesta na kojima sam bila...Jer sam stalno mislila samo na njega...Puštajuci da mi život ode u nepovrat.A opet..Ako prestanem misliti na njega-šta mi ostaje od života?! Postaću poput plesačice koja se od detinjstva priprema za predstavu u kojoj nikad neće nastupiti".

AckeDate: Ponedeljak, 31-Okt-2011, 6:36 PM | Message # 3
Forum moderator
Grupa: Moderators
Ukupno postova: 178
ANagrade: 2
Reputacija: 2
Ne postoji ljubav,postoji samo dokaz ljubavi,a njega je cesto moguce lazirati dry

suzaDate: Sreda, 02-Nov-2011, 0:14 AM | Message # 4
Major general
- Rekla sam " avantura je " ali nije bila .
- Rekla sam " jedan dan " ali bilo je mnogo više .
- Rekla sam " neću ga zavoljet " ali jesam .
- Rekla sam "sve će proći " ali još ne prolazi .
- Rekla sam " neću plakati " ali suza je potekla .
- Rekla sam " neće boljeti " ali razara...

suzaDate: Nedelja, 06-Nov-2011, 6:24 PM | Message # 5
Major general
Ne znam kako da pocnem,jer se bojim pocetka,sedim zatvorena u sobi,placem,secam se svega.Kada rekla sam ti ja nikad nisam volela,tada shvatila sam da bih s tobom zivot provela…Sada shvatam da je sve u zivotu prolazno,sedim ovde sjebana jer sam prvu ljubav izgubila.I ne mogu da te gledam kako pored druge stojis,a najvise me boli to sto kazes da me volis.Znam reci ne znace,al’ reci me ubijaju.Ti kazes da ti znacim,a druge te imaju.Sanjam te,trazim te,kad vidim te nestajes,trazim trag svoje duse u ostacima mecave.Ja mislila sam nista nece moci da nas rastavi,i sve bih dala date vratim i lepse nastavim,seti se dlanova i dana kad smo mastali,jer kako smo se posle svega ovako rastali??!!Evo ovih dana hodam hodnicima maste,pa ti hodnici po nekad u nazad me vrate,u te noci,kasne sate,al’ zimska noc je duga,pa imam vremena da pusti se suza.Razmisljam o svemu,onome sto smo imali i nismo imali,o svemu sto smo prosli zajedno.Polse toliko prepreka,pali smo na najmanjoj...Pa ne znam sto ovo ja i dalje pisem,pa ne znam sto za tebe ja i dalje disem.I uzmi uporedi,mi nismo bili kao svi,i nije da ne vredi,dokazuje svaki red.Da ne trebam ovako,mozda svako u pravu je,ali meni jedino sa tobom tako bilo pravo je.I posle svega ja te cekam,al me ubija kad kazes da ima vremena,i posle svega ja te cekam to me ubija polako moj jedini!!!Tebe volela sam stvarno ko nijednog pre,ali ociglednom nam se ne da.Evo jos malo pa godina,a tebi za sve svejedno je.Zar sve ove godine,koje sam izgubila zbog tebe,tebi nista ne znace???Izgleda da ne...nemam vise snage,polako gubim svest,nadam se samo da ces i ti jednom da se osecas kao sada ja,nadam se...i posle svega,nemoj da me cimas...Mozda te volim jos uvek,ali ovako dalje ne mozemo...Ispuni mi zadnju zelju,poljubi me bar za kraj,nek ti moje usne kazu da jos te volim PRIJATELJU

LeksiDate: Petak, 21-Sep-2012, 10:47 PM | Message # 6
Urednik
Grupa: Users
Ukupno postova: 60
Reputacija: 1
Ljubav je ono sto osecamo pored nekog koga volimo!

• Page 1 of 1
  • 1
Search: